Menneet tapahtumat

Näille sivuille kerätään kuvia ja kommentteja Töllin myllyosuuskunnan ja Töllin kyläläisten järjestämistä tapahtumista.

Sirkusfestivaali Pusu 29.6.-1.7.


Sirkusfestivaali Pusu järjestettiin jälleen 29.6.-1.7. Töllin Myllyn hallilla ja Galleriassa sekä Pusulan kirkolla. Linkki sirkusfestivaalin verkkosivuille.

 

Töllin Myllyn kesämarkkinat 17.6.2018

 

 

Töllin Myllyn joulumarkkinat 2.12.2017

 

Perinteiset joulumarkkinat järjestettiin Töllin Myllyllä ja Myllyn varastohallilla lauantaina 2.12.2017. Tarjolla oli jälleen tuttuun tapaan markkinatunnelmaa, arpajaiset, buffetti, lettuja, makkaraa ja ohrapuuroa. Myllyn myymälä oli avoinna markkinoiden ajan ja myös myllyn toimintaan oli mahdollisuus tutusta.

 

Mylly on saanut uuden katon ja sillanJoulumarkkinat 2010
Joulumarkkinoilla oli porukkaa mukavasti. Uutuutena myllärin valmistama hallinlämmityslaite, joten kylmä keli ei päässyt haittaamaan. Kuvia sivuille tulee tuotapikaa. 


Kesämarkkinat 2010
Kesämarkkinat sujuivat aurinkoisissa keleissä, vaikka sateella olikin peloteltu. Edellisillan Ruotsin kuninkaallisten häät saattoivat hiukan verottaa kävijämäärää, joten edellisvuoden kävijäennätyksiä ei rikottu.

  http://picasaweb.google.fi/tuomas.j.mattila/TollinKesamarkkinat2010

Joulumarkkinat 2009
Joulumarkkinoilla oli tarjolla monenmoista käsityötä, herkullista lähiruokaa ja viihdettä. Joulupukki piipahti paikalle ja lapsille tuunattiin tonttuhattuja vanhoista villasukista ja -paidoista.


Kesämarkkinat 2009
Kävijämäärä yllätti iloisesti. Ruispuuro loppui markkinoiden alkumetreillä.


Varaston maalaustalkoot 2009
Myllyn aktiivit ja muut kyläläiset maalasivat yhteistuumin myllyn varastorakennuksen. Maalina käytettiin perinteisesti keitettyä punamultaa, joka keitettiin myllyn omista ruisjauhoista.

Sirkusmarkkinat

Iltamat 1990-luvulla
Aiempina vuosina myllyllä oli perinteenä järjestää kesäiset myllyiltamat. Ohjelmaan kuului markkinoiden lisäksi tanssia kosken partaalla ja näytelmiä. Iltamista on monilla mukavia muistoja.